Nieuw in Klik en Tik. De basis: update oefeningen online bankieren

Groep blije mensen van Klik en Tik die zwaaien naar fotograaf in bibliotheek van Amersfoort.

Voor veel cursisten van oefenen.nl is online bankieren een belangrijk onderwerp. Dat kunnen ze leren in Klik & Tik. De basis in het vernieuwde hoofdstuk 6. Kopen en betalen. De oefeningen over betalen zijn vervangen door bankneutrale oefeningen. Je oefent dus niet met voorbeelden van bijvoorbeeld ING of Rabobank, maar met voorbeelden die herkenbaar zijn voor iedereen. Er zijn maar liefst 40 afbeeldingen vervangen, in samenwerking met Betaalvereniging Nederland namens het programma Toegankelijk Bankieren.

‘We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier kan leren’, zegt Miriam Osten van Betaalvereniging Nederland namens het programma Toegankelijk Bankieren. ’Klik & Tik is voor veel mensen die niet zo digitaal vaardig zijn een hele fijne oefenomgeving. Wij vinden het vanuit het programma Toegankelijk Bankieren belangrijk dat de oefeningen in Klik & Tik weer helemaal up-to-date zijn en dat ze te gebruiken zijn voor klanten van alle banken. Daarom hebben we Oefenen.nl geholpen met actuele informatie en afbeeldingen.’

 

Een cursist oefent bankieren met Klik en Tik de basis op een computer. Oefen met de vernieuwde Klik en Tik. de Basis bankneutrale schermen.

Op de foto bovenaan dit artikel: De lancering van de vernieuwde vernieuwde versie van Klik & Tik. De basis was op 14 maart bij Bibliotheek Eemland in Amersfoort met o.a. een groep enthousiaste cursisten.

To top