Start campagne om bekendheid en aantal bezoekers Bankinformatiepunt.nl te vergroten

De Donderdag 18 april is de campagne van Bankinformatiepunt van start gegaan op Facebook en Instagram. Bankinformatiepunt.nl is de website voor iedereen die moeite heeft met het doen van bankzaken en diegenen die deze mensen helpen. Met video’s en banners richt de campagne zich op deze doelgroepen. Er zijn drie campagneperioden: april, juni en september. Doelstelling is om 35.000 nieuwe bezoekers te krijgen op Bankinformatiepunt.nl. De campagne is opgezet in de stijl van Bankinformatiepunt. Als afzender worden de logo’s van de deelnemende banken getoond om te laten zien dat Bankinformatiepunt een gezamenlijke initiatief is van de banken.

Hieronder staan een video en enkele afbeeldingen van de campagne.

 

To top